keskiviikko 21. elokuuta 2013

Nyt niitä taas saa - PO.P:in tupsupipojaKävin toissapäivänä nappaamassa kuopukselle sen pipon, joka joka syksy myydään loppuun, nimittäin Polarn O. Pyretin mustan korvaläpällisen tupsupipon. En käsitä miten tämä on päässyt nykyiseen asemaansa ja miksi siitä taistellaan nettihuutokaupoissa, mutta ensi talvena kuopus pääsee testailemaan sitä tositoimissa. 


Nettikaupassa niitä vielä on, liikkeissäkin vielä, viime viikon lopussa saapuivat ja saa nähdä kuinka kauan kestää kunnes myyvät taas eioota. 

Koko 48/50 (9m-2y) oli 'normaalipäiselle' kaksivuotiaalle aivan passeli, jopa hieman reiluhko. Koot ovat kuulema melko reiluja näissä.

Nopeat syövät hitaat.

Muuten, kerrankin olen tyytyväinen ensi talven jemmoihin! Kuopukselle on varalla Molo Polaris Black Navy ja esikoiselle sama puku Flamingo-värisenä, alekengät näyttäisivät olevan hyvän kokoiset ja hattujuttukin on nyt hallussa. Molon haalareiden ja muidenkin vermeiden hinnannousu on saanut minut erittäin tyytyväiseksi siitä, että nappasin molemmille lapsille puvut hyvästä alesta. Tarvitaan vain toppahousut ja pakkaskengät kuopukselle sekä toppahanskat esikoiselle. Aivan mahtavaa. Olen parantunut, ehkä.

(Himoitsin tosin alkukesästä Reiman keltaista toppatakkia esikoiselle mutta koska viime talven Cupcaken toppis sopii yhä ja pelkkä toppatakki on meillä vain kauppakäytössä, ajattelin ostaa sen sitten talveksi '14/'15 tammialesta, jos kokoja vielä on. )

Nyt voin vain ottaa rennosti ja odotella lunta.

PS. Miehen mielestä annoin itsestäni hieman huonon vaikutelman edellisessä kirjoituksessani. Tässä siis disclaimeria: en kannata lapsen pakottamista harrastuksiin liittyvissä asioissa. Harrastusten pitäisi varsinkin pienillä oli nautittavia ja hauskoja juttuja. Sille en vaan voinut mitään, että mielikuvitukseni alkoi heti alkumetreillä keulia ja pieni kunnianhimoinen peto, jonka olemassaolosta en ollut ollut tietoinen, nosti päätään. Tilanne on kumminkin hallinnassa, tiedostettu ja all is well, älkää hätääntykö. ;) 


13 kommenttia :

 1. Ou jess , pitäiskö metsästää noi ;) Tänään oli +20 astetta ja ihanan lämmintä ja jokapaikassa taistellaan pipoista , mut noi on kyl kivat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen melkoinen pipofriikki, yritän nyt rajoittaa ja pyrin siihen että meillä on pipoja jotka ovat niin universaaleja että menevät kaiken kanssa :)

   Poista
 2. Voi ei, nyt iski pipopakkomielle! :)
  Onpas sulla hyvin talviasut jo plakkarissa. Meillä taitaa puuttua vaikka mitä, en ole edes selvillä tilanteesta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa keväällä kirjoitinkin että karkasi vähän mopo käsistä noiden hamstrausten kanssa, mutta kyllä nyt hymyilyttää kun kaapissa odottaa -70%, -60% ja -50% hintalapullisia talvivaatteita ja kenkiä, ja vielä kokoarvauksetkin osuivat oikeaan.

   Poista
 3. Pipoon kannattaakin hankkia pakkomielle, sillä se ON hyvä! :) Toivon, että meidän viime vuotinen sopii vielä tuolle 2,5-vuotiaalle ensi talvenakin. Pipo on niin hyvä että melkein tekee mieli ostaa toinenkin mutta ehkä hillitsen hulluuteni tällä kertaa... ;) Ihme muuten ettei ole jo loppunut nettikaupoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varalle jemmaan, jos siihen ensimmäiseen tulee jokin vika ;)

   Poista
  2. En muuten tiedä uskaltaisinko ostaa tuota nettikaupasta. Mallasin nytkin monta kappaletta ja vertailin missä on merkki ja lippu suorimmassa. Jos jokin asia ärsyttää niin se, että lippa on ommeltu vähän sivuun tai että merkki on vinossa...

   Poista
  3. Siis merkki ja lippA suorimmassa...

   Poista
  4. Ai näissä voi olla sellaistakin vaihtelua laadussa...

   Mutta hei, äläs nyt yllytä sellä! ;)

   Poista
  5. Eiku SIELLÄ... Äh, pakkomielle korjata typot, onko sullakin? ;D

   Poista
  6. Ei niitä voi olla korjaamatta! Samoin pakko palata tekstiin korjaamaan jos huomaa kirjoitus- tai vaikka (kauhistus!) yhdyssanavirheen. Olen sillä tavalla sairas ;)

   Poista
 4. reimallakin taitaa näitä olla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on jo liian myöhäistä ;) Mutta ehkä esikoiselle, sehän vähän jo kulahtikin se viime talven hattu...

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!