perjantai 11. lokakuuta 2013

Kohupipot ja Reima OutletTörmäsin Prismassa näihin pipoihin ja tulipas kovasti mieleen eräs tietty Molo Kids. Kumpi oli ensin, muna vai kana?


Pahoittelen ikivanhan kännykkäkamerani huonoa kuvalaatua, mutta tärkein näkyy varmaan.

Kävin lasten kanssa keskiviikkona myös Reima Outletissa Tammistossa, mukanani sama surkea kännykkäkamera. Ulko-ovella oli lappu 'VIP-tilaisuus klo 18', ja runsaista Reima Outlet-postauksista päätellen kyseessä oli juuri tuo bloggareille tarkoitettu kutsuvierastilaisuus. Minuahan ei siis oltu kutsuttu, vaan vierailin kaupassa täysin incognito ;-)


Sananen Outleteista. Outlet-myymälä on yleensä paikka, josta saa ostaa usein edellisen kauden ylijäämätavaraa ja/tai -vaatteita alle normaalin myyntihinnan. Se on käsittääkseni Outletin perusfunktio. Outletissa vieraillessani odotan tekeväni löytöjä.

Reima Outlet on toki myymälänä hyvin suunniteltu ja kiva, leikkipaikat ja kaikki, mutta en laskisi varsinaiseksi Outletiksi liikettä, jossa alennustuotteita on karkeasti arviolta tarjolla vain n. 1/4 koko valikoimasta. Loput 3/4 on kauden normaalihintaisia tuotteita. On hyvä juttu että saman katon alta saa näin kattavasti Reiman tuotteita, mutta nimenä 'Outlet' on tämän myymälän kohdalla mielestäni harhaanjohtava. Reiman tehtaanmyymälä tai vastaava olisi kuvaavampi, tosin tehtaanmyymälässäkin olettaa tekevänsä OVH:ta edullisempia hankintoja.

Mukaani ei tällä kertaa tarttunut mitään, tosin saatan vuodenvaihteessa piipahtaa katsomassa löytyisikö sitä ihanaa keltaista toppatakkia alelaarista.


4 kommenttia :

 1. Moi! Mäkin kävin Reima Outletissa ja ajattelin ihan samaa, ei se ole mikään oikea outlet, kun suurin osa tavarasta on normihintaista. Vähän tuntui väärältä markkinoinnilta ja suoraan sanoen pettymykseltä koko paikka, vaikka hienot puitteet ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Odotukset eivät kohdanneet todellisuuden kanssa. Myymälänä tosi kiva, mutta markkinointi on harhaanjohtavaa.

   Poista
 2. No joo, toi on kyllä totta - nettisivujen outlet on ihan oikea outlet, tosin tuollakin oli halpoja kenkiä jotka haaskalla pyörineet bloggarit vei välittömästi. Word.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siellä tulee varmaan vielä käytyä, mutta tuli vähän sellainen efekti niinkuin joskus keltaisen lehdistön kohdalla, kun jutun luettuaan huomaa, ettei sillä ole mitään tekemistä sensaatiohakuisen otsikon kanssa.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!