lauantai 20. huhtikuuta 2013

Code Red! Molo Kidsin uudessa välikausihaalarissa jo paljon kulumaa!Ylireagointia vai reklamaation paikka?

Molo Kidsin Polly Rainbow välikausihaalari (tältä keväältä) on ollut käytössä vajaat kolme viikkoa, ja tänä aamuna kun olin pukemassa sitä kuopukselle huomasin, että teippaukset ovat kuluttaneet kangasta housujen sisäsaumojen kohdalta. Kotona tarkastin koko haalarin ja kuvat kertovat karua kieltä; kulumaa on myös hihoissa sekä kauluksessa (myös teippauksen kohdalla):

Käyttäjä ei edes ole mikään pahimman luokan rymyeetu vaan tavallinen liikkuvainen poika. Viime kevään Polly ei näyttänyt tältä edes puolen vuoden käytön ja useamman pesun jälkeen. Tyttären KappAhlin housuissa ja Polarn O. Pyretin takissa ei ole mitään käytön jälkiä, ellei kuraa lasketa.

Näyttäisi siis siltä, ettei Molon uusi kangasvalinta ole ollut aivan nappi - kulutuksenkesto on surkea. Hinnanpudotus ja säästäminen on nyt ehkä osunut väärään kohtaan.

Kuva ei näytä aivan niin hyvin kuin 'kolmiulotteisesti' livenä näkisi, mutta todellakin tuossa lahkeessa kangas on alkanut hyvää vauhtia kulumaan puhki. Oma mielikuvitukseni ei edes yllä hahmottamaan kuinka tuo kauluksenkin kuluma on voinut syntyä - tuo kohta ei edes oikein hankaa mihinkään? Onko se voinut kulua polkypyöränkypärän hihnan hankauksesta?

Käyttöä siis todellakin takana vasta vajaat kolme viikkoa! Olisiko reklamointi mielestänne perusteltua? Haalari on ostettu VixVax.com:sta, onko kenelläkään kokemuksia sinne päin reklamoinnista?


25 kommenttia :

 1. tuo ei Varmasti tule kauaa kestämään ehjänä :/
  Meillä kappahlin raitatoppis teki saman, ja noin kolme viikkoa sen jälkeen oli kunnon reikiä. Sain rahat takaisin vaikka talvi oli jo ohitse, joten ainakin hyvää palvelua sain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saisin rahat takaisin myös tästä! Samanlaista en nimittäin halua tilalle, lopputulema olisi kuitenkin suurimmalla todennäköisyydellä tämä. Huonompi juttu Molo Kidsille, jos näitä alkaa olla enemmänkin.

   Poista
  2. se on harmi :/ me pidettiin sitä semirikkinäistä haalaria kuukausi, koska 6v ei suostunut pukemaan päälleen mitään muuta.
   sillä vähän jännitti mennä huhtikuun puolella sanomaan että anteeksi, nyt kävi puvulle näin :D
   tosiaan ainoat kulumisen merkit oli ne saumateippien jäljet, peppu+polvet ihan ehjät.

   Poista
 2. Huh, kivan näkönen.. Vetää jo vertoja Reiman laadulle;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko siis Reimallakin ollut vastaavaa? Ottaa kyllä nyt ohuesti päähän kun luulee ostavansa priimaa ja saa sekundaa. Ja niin kun vakuuteltiin että tuo Pollyjen kankaan muutos on vaan hyväksi.

   Poista
 3. Olen kerran reklamoinut vixvax.com ja erittäin hyvin sujui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla! Saitko rahasi takaisin vai lahjakortin kauppaan?

   Poista
  2. Sain kyllä lahjakortin, mutta kyse ei ollut kuin 20e...mutta kun on ollut näitäkin liikkeitä jossa kyseessä ihan selvä viallinen "tuote" niin reklaamatio ei vaan suju. Olen tyytyväinen jos korvataan edes sitten lahjakortilla. Tosin nyt kun oin kalliimpi tuote nin rahat takaisin olisi hyvä vaihtoehto. Meillä muuten viime kevään polly ollut käytössä viime keväänä, syksyllä ja mahtuu vielä tämän kveään. Käytönjälkeä ei näy missään. Eli se oli niin priima kuin ola voi.

   Poista
 4. No huhhuh, ei pitäis muutamassa viikossa tulla tuollaisia jälkiä!! *Onneksi mulla on jemmassa viime kevään haalaria* Laita ihmeessä viestiä kauppaan ja vaikka kuvat mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin juuri reklamaation menemään :) Saa nähdä mitä asiasta tuumaavat.

   Poista
  2. Hyvä, että laitoit! Ei mun mielestä ole kyllä normaalia kulumaa.

   Poista
  3. Ei minunkaan mielestäni ihan näin kulunut kuuluisi olla muutaman viikon normaalikäytön jälkeen :/

   Poista
 5. Oh dear... Ja meillä kun on tuo haalari jemmassa syksylle. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaisikohan käyttää, jos mahdollista, jonkin verran jo nyt että mahdolliset viat tulisivat ilmi ennen kuin tuotevastuuaika (6 kk ymmärtääkseni?) menee umpeen?

   Poista
 6. Nämä saumateipit oli Molon ekassa välikausihaalarissa (harmaassa) murheenkryyni, miten ne kuvitteli että kangasta ohentamalla tilanne paranisi!!! Esim. Po.Ppilla on saumat lahkeissa sillein, ettei hankaa yhteen alhaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaan kulutuksenkestosta sekä vedenpitävyydestä oli 'Molo-yhteisössä' suuri huoli kun muutokset keväällä kerrottiin, eikä näköjään osoittautunut aiheettomaksi. If it ain't broken, why fix it?

   Poista
 7. Näyttää kyllä tosi pahalta noin pienessä ajassa ja tämä pitäisi sitten kestää koko kevään ja mahdollisesti syksynkin? :( Ei ole kyllä reimalla tietääkseni ollut ongelmia saumateippauksien kanssa, eikä kuluu noin pienessä ajassa, kestää noi halpis merkitkin pitempään... Onneksi meilläkin mahtuu vielä viime vuoden musta haalari :) Tämä vuodem mallistosta on housut jemmaltuna ja kangas oli minusta todella huono, mutta malli oli hyvä hoikalle ja hyvästä alesta sain niin päätin pitää, toiset denim housut ja hanskat meni palautukseen kun tuntuivat tosi huonolta!

  Ilmoita ihmeessä miten reklaamatio sujuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin arvelutti tuo uusi kangas, mutta kun sain hyvän tarjouksen ja haalari tarvittiin ja Molo on muuten ollut aivan ykkösmerkki, niin tilasin kuitenkin.

   Nyt pohdin ulottuuko tuo kankaanvaihto aina topavaatteisiin saakka? Onneksi meillä on jo haalarit jemmassa tämän kauden alesta ensi talvea varten.

   Poista
 8. Meillä molon uudet mustat välikausihousut kahdessa viikossa kulunut polvista reijille :( todella paljon hermittaa jos en saa rahoja takaisin :(neidillä myös jo alkavat reijät housuista joten nyt on mololla käynyt moka,paskaa laatua suoraan sanottuna. Reklamoin kyllä mutta saa nähdä miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat rahasi takaisin ja olisi kiva jos kävisit täällä kertomassa kuinka kävi!

   Nyt näyttää tulleen Mololla isompi moka tuota uutta kangasta kehitellessä. Pitäisi muistaa se vanha hyvä sanonta että 'halvalla ei saa hyvää' (paitsi alennusmyynnistä ;) )

   Poista
  2. Ihan totta.mielummin olisin maksanut vaikka pari kymppiä enemmän laadusta.ei puhettakaan että nämä vk housut kestäisi lapselta toiselle kun normaalikäytössä kuluu kahdessa viikossa puhki. tuo haalarin materiaali saattaa olla hieman kestävämpää kuin noi housut mutta oudosti kyllä kulunut noissa sun kuvissa. harmittaa se että on hyvän näköiset kuteet mutta eivät kestä kulutusta

   Poista
 9. hei Maria et Co, reklamoitko haalarista? Miten kävi? Huomasin juuri, että meidän rainbow-välikausitakille on käynyt samanlailla alle kuukauden käytön jälkeen. Ohjeiden mukainen pesu vain pahensi tilannetta saumojen ja hihansuiden osalta, hiharypytyksissä oli jo puhki menneitä kohtia! Lisäksi huomasin, että kankaasta puuttuu täysin lian kesto ja hylkivyys, kaikki kevätkäytön jäljet ovat kuin imeytyneet kankaaseen. Samassa pesussa ja vastaavassa käytössä olleet muut välikausivaatteet (pop, reimatec, name-it ym) lähtivät moitteettomasti puhtaiksi, joten Molon uudistetussa kankaassa on jotain pahasti pielessä. Tämä oli meillä vasta toinen Molo-kokeilu ja odotukset keltaisen, hienosti toimineen ja hyvänä säilyneen talvihaalarin jäljiltä olivat korkealla. Reklamoinnissa askarruttaa jo etukäteen se, että takki on pojan lemppari. Terkuin Ullis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palautin juuri haalarin nettikauppaan josta se ostin, ja odottelen rahojen palautusta. Reklamoi ihmeessä! Jos myyntiliike ei reagoi, voit olla yhteydessä suoraan Moloon.

   Poista
  2. Vielä lisään, että meillä meni myös äkkiä tosi tahraiseksi, en tosin edes pessyt ennen palautusta joten en tiedä kuinka olisi lähtenyt pois.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!