torstai 25. huhtikuuta 2013

Molo Kids -reklamaation lopputulema



Vajaa viikko sitten kirjoitin Molo Kidsin tämän kevään välikausihaalarista, jossa on jo reilusti kulumaa vaikka käyttöä oli takana vasta vajaa kolme viikkoa. Haalari on ostettu vixvax.com:ista, englantilaisesta nettikaupasta.

Reklamaatio sujui nopeasti ja vaivattomasti, haalarin hinta luvattiin hyvittää ja odottelen jatko-ohjeita haalarin toimittamiseksi valmistajalle.

Ilmeisesti meiden haalarimme ei ole ainoa kärsinyt, yhdellä sun toisellakin näyttäisi olevan samankaltaisia ongelmia joko haalarin tai housujen kanssa, kun Facebook-keskusteluja seurailee. Haalareissa sekä välikausihousuissa kangas on kulunut teippausten kohdalta ja ainakin yhdet housut päästäneet vettä sisään teipatuista saumoista huolimatta.

Melkoinen pommi siis muhimassa kunhan kaikki haalarit pääsevät käyttöön. Onneksi myyntiliike reagoi todella hienosti ja nopeasti, toivottavasti kaikki muutkin harmistuneet saavat rahansa takaisin.


Hyvästi siis, ihana Polly!

Ja nyt päästään siihen parhaaseen kohtaan: mitä tilalle? Nyt lumien sulaessa haalari on ollut loistava, kesällähän sillä ei juuri käyttöä ole, mutta syksyllä varmasti taas.

Mielessäni on kaksi vaihtoehtoa:




  
Harmittaa, ettei Po:p:in haalaria ole saatavilla tummansinisenä. Reimaa saisi tummansinisenä, mutta en ole aivan varma mitä ajattelen tuosta mallista. Tulee mieleen vauvahaalarit.

Olisiko jollain vinkata jotain tosi kivaa, kestävää, vedenpitävää, yksiväristä (tai vastaavasti hillityllä kuosilla) välikausihaalaria? Ticket ei iske, varsinkaan tämän kevään väreissä, en voi sille mitään. Vai oltaisiinko ihan hullun uhkarohkeita ja yritettäisiin pärjätä meidän kaksiosaisella kuten esikoisenkin kanssa? 

Jälkikirjoitus:
Kaveri vinkkasi juuri Travalle Remu -haalarista, näyttää aika kivalle tämäkin. Onko kellään näistä kokemusta tai toisen käden tietoa? Speksit näyttäisi olevan kohdallaan:

Vesipilari > 10 000 mm
Hankauksenkesto > 100 000 (Martindale)
Hengittävyys 6000 g/m²/24h

18 kommenttia :

  1. Pistät haalariasian jäihin vähäksi aikaa, pärjäätte näillä keleillä hyvin kaksiosaisella asulla (meidän puisto on täysin kuiva jo). Odottelet hyviä tarjouksia ja kesän alennusmyyntejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se varmasti olisi järkevin. Varsinkin kun yksikään vaihtoehto ei nyt suoraan huuda että 'osta minut'! Kiitos järjen äänestä :)

      Poista
    2. ...ja niitä vinkkejä alennusmyyntejä odotellessa? ;)

      Poista
  2. Joo odottele alennusmyyntejä! Yksivärinen haalari hmm. Kokeile Reimaa lapsen päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, niitähän voi käydä kokeilemassakin! ;) Olen ehkä hieman liian orientoitunut tähän nettishoppailuun :)

      Poista
  3. Hyvä että reklamaatio sujui!! Sillon kun loppuvuodesta kävin Kuopion Po.pissa, niin siellä kyllä oli tummansinisiäkin haalareita?? Muuten ei tule mieleen tummansinisiä, kun se ei ole meille vaihtoehto, niin en ole seurannut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on ollut, muistan itsekin nähneeni ja sehän on niillä ihan perusväri, tämä arvio perustuu nettikaupan tämänhetkiseen otantaan. Toki voisi vielä tehdä puhelinkierroksen lähellä oleviin Po.p:in liikkeisiin ja kysellä tuota tummansinistä. Taitaa jäädä kuitenkin ale-ostokseksi, jos haalarin hommaan, tosiaan kuten Jenni sanoi niin varmaan nyt jo hyvin pärjää syksyyn saakka kaksiosaisella.

      Poista
  4. Vihreä popin haalari ehdottomasti,meiltä taitaa löytyä myös;) Viime viikonloppuna näin ainakin Sellon popissa tummansinisiä haalareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippua! Miksiköhän ne eivät ole nettikaupassa? Sello on meidän 'lähikauppa', joten siellä olisi helppo pistäytyä. Nyt on muuten kanta-asiakaspäivät, -20% kaikesta kun ostaa kolme tuotetta.

      Poista
  5. Onneksi saat rahasi pois haalarista.

    En ole keskustelua aiheesta seurannut/huomannut. Onko tuossa farkkukuosisessa haalarissa samoja ongelmia? Meillä sellainen nurkissa... pitäisikö suoraan palauttaa kun vielä voi. Haalari olisi nimittäin tulossa 4v. rymyeetulle.

    Meillä oli Molon eka harmaa vk-haalari. Tuolloin 4v. ikiliikkuja (ei rymyäjä) tyttömme sai viikon käytössä reiät sisälahkeen teippeihin. Viimevuotinen haalari oli parempaa laatua, oli kovassa käytössä ja piti paikata vasta syksyllä.

    -Mila-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin yksissä farkkukuosisissa välikausihousuissa oli hankaantuneet sisäsaumat rikki n. 10 käyttökerran jälkeen. Ei toki voi tietää, koskeeko ongelma kaikkia Molon vk-vaatteita.

      Tuosta harmaasta haalarista olen myös kuullut, että oli hieman susi. Viimevuotisia taas on kovasti kehuttu ja meilläkin se oli sinisenä, huippulaatu ja kestävyys.

      Poista
  6. Hyvä että reklamaatio sujui noin hienosti ja helposti! :)
    Ja mä komppaan paria yllä olevaa kommenttia; kaksiosaisella pärjää jo hyvin joten voit odotella aleja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosin tuo Popin -20% ale houkuttaa koska ne tummansinisethän eivät ole kausituotteita eivätkä sen takia koskaan kausialeissa. Kantisaleista niitä voi silloin tällöin bongata.

      Poista
  7. Popin haalari (vihreä tai sininen kumpi vaan) olisi minunkin suosikki! ;) Ostat vaan sellaisessa koossa, että menee sitten syksylläkin, niin ihan järkiostos on...

    Hienoa että reklamaatio sujui ongelmitta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä koko varmaan olisi 98, Mololta oli 98 mutta luultavasti pienempi kuin Popin mitoitus, eikä olisi mennyt syksyyn saakka. Itseasiassa, nyt tarkemmin mietittynä, tämähän taisikin olla hyvä asia tämä rikkoontuminen jos haalari ei enää syksyllä olisi mahtunut...

      Poista
    2. Byääää! Tummansininen Popin haalarin koossa 98 tai 104 on loppu koko maasta, ja sitä tulee ehkä vasta syksyllä. No mutta, takaisin kesäalennusmyyntejä odottelemaan...

      Poista
  8. Meillä on toi Reimatecin vibe 3 v:lla pojalla ja on tosi ihana. Ei ole liian leveä ja vyötäröäkin saa kiristettyä. Hienompi kuin popin tummansininen.Mulle sanottiin,että Pop lopettaa kokonaan tummansinisen haalarin valmistuksen, kun ei ole käynyt kaupaksi.Näin kuulin myyjältä.

    Taikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Kyselin tuota tänään Sellon Po.P:in myyjältä ja hän ei ollut kuullut asiasta mitään... Kiitos Vibe-kehuista! Olisipa kiva nähdä siitä kuvia lapsen päällä, näin pikasilmäyksellä löytyy netistä vain Reiman omia kuvia.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina!