tiistai 10. syyskuuta 2013

Pakkomielteitä



Tästä on nyt vaarassa tulla sisustusblogi. Molon uudet haalarikuosit eivät jaksa nyt liikauttaa kun on mietittävänä paljon tärkeämpiä asioita, kuten verhoja, seinämaaleja ja mattoja. 

Tämän päivän olen kuumeisesti miettinyt Pentikin uutta ihanaa Sademetsä-kangasta ja siihen sopivaa seinämaalia, tai siis sellaista mikä menisi sekä tämän kankaan että muidenkin värien kanssa, koska kangas tulisi verhoiksi ja verhoja yleensä välillä vaihdetaankin. 

Kokosin itselleni pientä tuotekollaasia siitä tyylistä, mikä tällä hetkellä eniten innostaa. Jos jollakin on vinkata sellaista harmahtavan beigen maalisävyä joka menee sekä harmaan että beigen kanssa (yllätys), vinkkejä otetaan vastaan kiitollisena!


Muuramen senkki/lipasto/TV-taso on puhdasta fiilistelyä, siihen ei budjetti nyt veny mitenkään mutta ainahan tyttö saa haaveilla.

Olisiko muuten tyhmää laittaa yhteen ikkunaan tuota Sademetsä-kangasta ja toiseen ihan vaan valkoiset verhot? Olohuoneessa on kaksi suurta ikkunaa (eri seinillä), ja pelkään yliannostusta jos laitan kangasta molempiin. Valkoiselle sohvallemme suunnittelen yhtä keltaista ja paria harmaata sohvatyynyä.

Koska tämä on äitiblogi, vielä vähän lapsista: elossa ovat.


6 kommenttia :

  1. Ihana kangas! Jos ikkunat ovat vierekkäin niin voisiko printtiverhot olla uloimpina, jos ikkunat eri seinillä niin musta ainakin verhot voi olla erilaiset.

    Ja huh, hyvä kun tarkensit vielä lapsien tilanteen. Ehdin jo säikähtää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikkunat ovat tosiaan eri seinillä, toinen paljon suurempi kuin toinen. Siihen isompaan kaavailin näitä verhoja, kenties vaikka pitsiverhojen kanssa, saa nähdä. Toiseen voisi laittaa pelkät pitsiverhot ja kokeilla riittääkö se. Toi kangas on kyllä ihana, iski aivan täysillä kun sitä alkoi näkyä mainoskuvissa. Tänään kävin hakemassa kotiin 6 metriä :)

      Poista
  2. Äitiyteen liittyy niin lapset, sisustamiset kuin haalaritkin. Anna palaa vaan. Ihan sama mitä kirjoitat, niin minä luen ja nautin siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on sopivasti skitsofreeninen blogi. Olen itse sellainen 'aiheesta aiheeseen' -tyyppi, kiinnostuksen kohteet vaihtelevat suuresti ja painottuvat eri tavalla eri aikoina. Jännä nähdä mikä liikuttaa kun muutto on ohi :)

      Poista
  3. Mä en osaa sisustusasioissa auttaa (niissä asioissa mun peukalo on keskellä kämmentä), tulin vain kommentoimaan että hörähdin ääneen tuolle lopulle. Onneksi teen töitä yksin kotona niin ei kukaan työkaveri ihmettele mille nauroin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, piti varalta vielä selventää jos joku jäi miettimään ;)

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina!