lauantai 21. syyskuuta 2013

Pärjääkö Crocseilla pakkasessa?





Kysymys kuuluu:

Pärjääkö näillä Crocsin talvikengillä kovilla pakkasilla? Molemmille lapsille tarvittaisiin pakkaskengät, jotka ovat perinteisesti olleet Kuomat, mutta nyt tekisi mieli vähän olla radikaali ja kaunistaa pakkaspäiviä. Ovatko hyvät?



14 kommenttia :

  1. Mä sanoisin, että ei pärjää. Tai siis meillä ei lapset ole ainakaan pärjänneet kuin loskakeleillä. Noissa ei sisäpuolella ole vuota, ainoastaan tuossa varressa on toppaus. Meillä tosin lapset ovat viluvarpaita muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä tulikin kolme tosi hyvää vastausta heti alkuun näiden pakkasenkestosta, eli taitaa jäädä väliin. Loskareiksi meillä onkin molemmille tosi hyvät Viking Goretexit ostettuna, eli nämä eivät tällä erää tule sittenkään kysymykseen, varsinkin kun erityisesti esikoinen on varpaistaan erittäin herkästi paleleva, äitiinsä tullut...

      Poista
  2. Meillä ainakin tuo tarrallinen malli on ollut ns.loskarisaappaina eli loppusyksystä ja alkukeväästä Po.pin fleecevuoristen haalareiden ja Tiksun fleecevuoristen rubbereiden kanssa. Varsinaiseen talvikäyttöön ovat mielestäni ainakin täällä pohjoisessa liian kylmät, kun tuo muhkea vuori on vain varressa. Syyskäyttöön voin kyllä noita suositella. Itse laitoin juuri uuden parin tilaukseen. Kengät on helppo pukea ja meillä onkin pidetty näitä myös päiväkodissa. Mielestäni ovat myös kestävät, kahden syksyn ja yhden kevään käytön jälkeen lähtivät vielä erittäin hyväkuntoisina toiselle käyttäjälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, taitaa olla niin, että me kallistutaan edelleen Kuomiin, ne ovat takuuvarmasti pitäneet varpaat lämpiminä ja loskakeleihin meillä on Vikingin Goretexit. Vähän kyllä harmittaa, kun Crocsit ovat niin kivan näköiset ja varmasti myös kevyet jalassa!

      Poista
  3. hei, meillä pojilla oikean puoleiset kengät viime talvena, mielestäni nämä ovat enemmän loskari kenkien korvike, jalat vain kastui kun tuosta varsiosasta meni heti vesi läpi kun pojat "eksyivät" lätäkköön

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo varsipointti oli hyvä, mielellään tosiaan sekä lämpimät että vettähörpäämättömät ulkoleikkeihin.

      Poista
  4. Ei pärjää! Harkitsin näitä viime syksynä ja kuulin niin paljon pahaa, etten ostanut. :D on niitä vaihtoehtoja!

    VastaaPoista
  5. Ihan varmasti pärjää. Mä ostin itselleni nimittäin viimetalveksi crocsin toppakenkien aikuistenmallin. olivat maailman parhaat toppakengät ja pitivät jalat aina lämpiminä. Siinä kun nuo normi goretex toppakengät ja paleluttivat jalkojani niin crocseissa ne olivat ihanan lämpöiset. Meille tulee tänätalvena lapsillkkin crocsit toisiksi toppakengiksi. Oman kokemuksen perusteella voin vain lämpimästi suositella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, miten näistä on niin erilaisia kokemuksia. Meillä kuitenkin niin viluvarpaiset lapset, että en ylläolevien kommenttien takia uskaltanutkaan näihin kallistua, mennään vanhoilla hyvillä Kuomilla :)

      Poista
  6. Meillä meni Tepsut viime vuonna ihan loistavasti enkä tainnut kuin alle 10kertaa laittaa villasukat tytölle. Ne on tosi lämpimät kengät!

    www.mineamarissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tepsuja meillä on ollut välikausikenkinä, ja talvikengistä olen kuullut hyvää. Sen verran aktiivisia liikkuja kumminkin, että pelkään ettei se kaunis nahka kauan kestäisi...

      Poista
  7. Itselläni on vastaavat talviCrocsit ja ulkoilen työssäni päivittäin kovallakin pakkasella n. 1,5 - 2,5 tuntia yhteen menoon. Eivät kyllä pidä varpaita lämpiminä kuin ihan pikkupakkasilla ja loistavat ovat loskassa. Ostaisin Kuomat tai huopikkaat lapselle pakkaskengiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuomat siis tulee! Kiitos kokemuksesta! Nyt ei tarvitse enää miettiä, olisiko sittenkin pitänyt ostaa ne tai nämä :)

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina!