lauantai 27. huhtikuuta 2013

Helly Hansen kuoritakit lapsille



Menetettyämme rakkaan perheenjäsenemme Pollyn, olen käyttänyt vähän liikaa aikaa uuden haalarin miettimiseen vaikka hankinta on näillä näkymin tarkoitus ajoittaa kesän alennusmyynteihin.

Surffaillessa päätyy joskus kivoihin paikkoihin ihan vahingossa, kuten kävi näiden Helly Hansenin kuoritakkien kanssa. En edes tiennyt, että tällaisia on olemassa, mutta nyt nämä jäivät korvantaakse ja minulla on kutina, että joku näistä saattaa meille vielä joku päivä päätyä. 

Voisin kuvitella, että erityisesti isommalle lapselle, kouluikäisille, tämä voisi olla aika kiva koulu/urheilutakki. Siisti, eikä näytä liikaa leikki-ikäisten takilta.

Nämä kuvat on kaapattu Lekmer.fi:n sivuilta, josta takkia löytyy koossa 92-152 cm. Hinta on 84,90 € ja Lekmer on tunnetusti melko avokätinen alennuskoodeissaan.



Takin kuvauksesta kopiotua:
"Klassinen tuulen- ja vedenpitävä HELLY TECH®-materiaalista valmistettu takki, joka hengittää. Kaksikerroksinen takki on kevyt ja kuivuu nopeasti. Tässä pikkulasten kuoritakissa on ainutlaatuinen Helly Hansen -design, siinä on sinetöidyt saumat, irrotettava huppu, kaksi etutaskua, säädettävät resorit, resoreissa ja helmassa vahvikkeet, säädettävä helma, YKK-vetoketjut ja mukava kevyt vuori. Helly Tech® PERFORMANCE pitää sinut lämpimänä ja kuivana liikkuessasi kaikenlaisissa sääoloissa. Helly Tech® PERFORMANCE -materiaali on suunniteltu erityisesti urheiluun, ja se täyttää vedenpitävyydessä ja hengittävyydessä korkeat tekniset vaatimukset, joiden ansiosta voit keskittyä suoritukseesi. Kaikki saumat on teipattu, joten ne ovat vedenpitävät. Takki on takuulla vedenpitävä ja hengittävä. Pesu 40 C."
 Speksit siis varsin kohdallaan! Nyt kiinnostaisi vielä yksi tärkeimmistä, eli kulutuksenkestävyys!

Onko kenelläkään näistä kokemusta?



5 kommenttia :

  1. Hei just nämä! Ei ole kokemusta, mutta olen usein miettinyt olisiko näistä meille? Helly Hansen on tämän äidin ehdoton kalsarisuosikki, ja voisin kuvitella, että tää perinteinen "purjehdusmerkki" tekisi nimenomaan veden ja tuulen kestävää kamaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti kestävätkin tuulen ja veden, mutta jos pääasiassa suunnittelevat aikuisille jotka eivät rymyä ihan yhtä paljon kuin lapset, kankaat eivät välttämättä ole aivan yhtä kestäviä kulutuksen suhteen. Missäköhän näitä myytäisiin ihan liikkeessä? Pääsisi joskus hypistelemään kangasta.

      Poista
  2. Vaikuttaa kivalta, erityisesti tuo tumamnsininen olisi ihana! Mistä noita alekoodeja olet bongannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kai itse ostanut sieltä joskus jotain kun minulle niitä tulee sähköpostiin, mutta www.alekoodi.fi löytää heti ainakin yhden voimassaolevan -10% koodin.

      Poista
  3. Huippulaatu puolen vuoden kokemuksella..1v ja 3v lapset. Konttaavat ja ryömivät joka paikassa...

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!