keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Aito ja alkuperäinenSelailin lasten kanssa vanhaa valokuva-albumiani. Tuossa kuvassa olin vauvana kylvyssä, tuossa ristiäiset ja tuossa... Hetkinen, hetkinen. Tuossa on on Fredrikssonin lakki ja tuossa Mini Rodinin haalari - mutta vuosi on 1981! Miten tämä on mahdollista? 

Ei turhaan sanota, että muoti toistaa itseään! Näyttää nimittäin siltä että olin melko trendikäs taapero jo yksivuotiaana, ainakin mitä nykylastenvaatemuotiin tulee. Niinä päivinä olin kuitenkin varmaan vain yksi tuhansista, puettuna sen aikaisiin henkkamaukkoihin ja jonathaneihin.

Tässä siis talvimuotia vuodelta 1981 ja kovin tutulta näyttää, vai mitäs olette mieltä?


Ps. Jälkihuomautuksena vielä, että voi hyvinkin olla että nämä vaatteet ovat 70-luvun jälkipuolelta, eivätkä siis aivan uusinta uutta talvikaudelle 80-81, mutta hieno yhdennäköisyys kuitenkin nykypäivän tarjontaan!


12 kommenttia :

 1. Erehdyttävää samannäköisyyttä kieltämättä. :) Pitäisikin kaivaa esille omat vauvakuvat ja katsoa minkälaista haalaria sieltä löytyy...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin hauska nähdä muidenkin bloggareiden muotinäytteet talvi- ja välikausilta ja verrata siihen mitä nyt on kaupoissa! :)

   Poista
  2. Just katselin omia vauvakuvia, kun tein postauksen vanhoista tavaroistani.
   Minulla oli kiva kaksisävyinen haalari ja samantyylinen myssy kuin sinulla :)

   Poista
 2. Lisään vielä, että ainakin mulla oli sellainen valkoinen karvahattu, jossa oli "häntä"... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mullakin oli sellainen! En edes muistanut ennen kuin kerroit! Silloin siinä ei nähty mitään outoa että lapsi kulki turkis päässä... ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Lapset tykkää tosi paljon katsella noita minun vanhoja kuvia. Nyt pitäisi vielä ponnistaa heidän omat kuvansa albumiin. Siinä onkin melkoinen selausurakka, niitä on tuhansia kuten varmaan kaikilla muillakin nyt digiaikana...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Arkistojen kätköistä löytyy aarteita.

   Poista
 5. Tuora retro-fredriksonia (kuvassa keltainen hattu) oli ihan samanlaisena 70-80-lukujen vaihteessa. Värivaihtoehdot ei välttämättä olleet samat, mutta malli ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipas kiva löytää myös oma lakkini uudistuotantona, se on mielestäni vieläkin kivemman mallinen. Kaikki retrot eivät mielestäni ole kivoja, mutta näitä saisi olla enemmänkin!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!