maanantai 4. maaliskuuta 2013

Lisää välikautta kuopukselleKävin lauantaina hakemassa Lindexistä sinne verkkokaupan kautta tilaamani välikausi / kevättakin kuopukselle. Näin takin kuvan eräässä blogissa joku aika taaksepäin, ja vaikka välillä jo päätin olla sen hankkimatta, oli pakko tarttua tilaisuuteen kun olin sitä jo sovittanut pojan päälle kaupassa ja sain vielä Lindexin verkkokauppaan -30% koodin, voimassa yhdelle valitsemalleni tuotteelle. Käsittelykuluja tuli vain 2 € kun tilasin takin suoraan liikkeeseen ja kävin sen sieltä noutamassa.Takin pintamateriaali on vahamaista kangasta, ja pohdin parhaillaan olisiko se aihetta pestä ennen kuin otan käyttöön, että pehmenisi hieman. Otin 92 cm vaatteita käyttävälle pojalle koon 98 cm, että menee varmasti vielä syksylläkin. Tuo on vyötäröstä melko lyhyt malli, joten ainoastaan hihat näyttävät hieman reiluilta.

Takin kaveriksi olen alkanut himoitsemaan tätä, kiitos vaan Sari (Mrs Agatha -blogista)!
Kuvassa CTH Ericsonin Carl Jr. -lätsä, ja Mrs Agathan blogissa on näistä parhaillaan menossa arvonta, kannattaa osallistua!

Nyt tarvitsisin muuten vinkkejä hyvästä kuvakollaasiohjelmasta! Olen ihaillen katsellut monen blogistin taitavia kollaaseja, ja haluaisin oppia tekemään niitä itsekin. Netistä löytyisi muutama ilmainen ohjelma, mutta en ole vielä (osaksi virusten pelossa) uskaltanut niitä ladata. 

Meillä sairastupa jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...Nyt on otettu kaikki ilo irti Päivä pyjamassa -teemasta, minä mukaanlukien. Mikäs sen mukavampaa kuin vetelehtiä kotona reikäisissä legginseissä ja puuhastella mitä mieleen juolahtaa. Netistä olen yrittänyt pitää sen verran paastoa että käyn kurkkaamassa blogijutut lähinnä iltaisin. 

Mukavaa alkunutta viikkoa!


5 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää takki! :)

  En tiedä taidokkuudesta, mutta käytän kuvakollaseihin PicMonkey -sivustoa. :) Todella helppo ja nopea tapa tehdä kollaaseja, ei myöskään tarvitse ladata mitään softaa omalle koneelle. Picasakin minulla on koneella mutta se on paljon hankalampi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :-) Pitääpä alkaa harjoitella!

   Poista
  2. Vielä pitää kuitata, että toi pimonkey on aivan huippu! Otin sieltä ihan maksullisen paketin kun kuvankäsittely on niin helppoa ja siellä on paljon mukavia vaihtoehtoja fonteille ja koristeille ym.

   Poista
  3. Niin, siis picmonkey. Oikoluku ei olisi ollenkaan hullumpi asia.

   Poista
  4. Joo se on ihan huippu, niin helppo että tällainen tumpelokin kuin minä osaa! :)

   No niin, nyt jään odottelemaan blogiisi hienoja tehosteita ja koristeita, hihhih! ;)

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!