keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hyvä tarjous, parempi mieli



Suoritin tänään ensi talven kenkänumeroarvontaa Prisman alerekkien äärellä. En ole aikaisemmin uskaltanut ryhtyä arvailemaan jalan kasvua, mutta nyt oli jo niin houkuttelevia alennusprosentteja että laskeskelin saavani varmasti ainakin omani takaisin mikäli kengät osoittautuvat liian pieniksi tai suuriksi.


Tyttärelle löysin Kangaroosin karvavuoriset ja kääntövarrelliset saappaat -50%, menevät tosi kivasti sekä puistossa lämpimämmällä ja kosteammalla kelillä (vedenpitävät) että kaupunkimenoissa.


Tämän vuoden 'hienostelusaappaat' ovat jääneet ihan vaan muutamalle käytölle, juuri koska ne eivät pidä vettä eivätkä ole erityisen lämpimät. Nämä nähdessäni hoksasin että voisin ensi vuonna kokeilla josko tälläinen puisto-/kaupunkikenkä -liitto olisi mahdollinen.

Kuopukselle löytyi käytössä hyviksi todetut Viking Goretex -kengät -70%, näitä meillä on ollut jo useamman vuoden, molemmilla tänäkin talvena. Nämä menevät tosi kivasti sen hamstraamani Molon Black Navy -haalarin kanssa, mikä onkin kaltaiselleni asustajalle erityisen iloinen asia.


Tyttövärejä ei noista Vikingeistä enää ollut kuin pienten koossa, ja isompien poikienkin vain muutamat, joista yhdet nappasin kuopuksen puistokaverille.

Näiden kenkien lisäksi meille tulee myös jotkin pakkaskengät. Tähän saakka ne ovat olleet Kuomat kun en ole oikein muista tiennyt, mutta nyt olen lukenut blogeista paljon hyvää Kavateista, joten voi olla että testaan niitäkin.

Löysin samalla reissulla tyttärelle kevätkengiksi ihan normihinnalla Cirafin ihanat tennarit, nämä ovat kuin karkit! Ovat varmasti monikäyttöiset, niin farkkujen kuin hameen ja legginsien kanssa.


Cirafilla ja muillakin merkeillä on tänä keväänä tosi kauniita kenkiä, sekä tytöille että pojille. Jotain on selvästi tapahtunut kenkämarkkinoilla, en muista että olisin aikaisempina vuosina pistänyt merkille yhtä kaunista ja laajaa valikoimaa ihan marketissakin!

Kuopukselle löysin viime viikolla myös sekä puistolenkkarit ja kevättennarit, marketista nekin, toiset Cirafin ja toiset Kangaroon. Ciraf on meille kengissä uusi merkki, Kangaroosia oli kuopuksella jo viime syksynä tennareissa ja olin tosi tyytyväinen.

Kun pääsin kerran vauhtiin niin olin jo ostamassa itsellenikin Vikingin Goretexeja (-70%) mutta sitten tulin järkiini ja tajusin että ehkäpä kumminkin jätän ne kauppaan koska voisi olla liian noloa edustaa puistossa tarralenkkareissa... Jännä että kokoja kuitenkin löytyi vielä 39 kokoon saakka!


8 kommenttia :

  1. Wau mitä löytöjä! Mekin tarvittaisiin ensi talveksi goretexejä... Meidän kuopuksella oli tänä talvena muuten nuo samat. Tai siis on edelleen, eihän tämä talvi näytä tästä mihinkään väistyvän... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun Prismaan! :) Kotiin tullessani tarkastin nykyisten Vikingien tilanteen kuopuksen kohdalla, ja ne ovat jo suorastaan pienet! Onneksi saan nyt loppuajaksi ihanalta ystävältä lainaan kokoa suuremmat, niin ei tarvitse lähteä ostamaan uusia parin kuukauden takia - vaikka ei se hinta onneksi nyt päätä huimaa.

      Poista
    2. 21 euroa on muuten jo melko hyvä hinta näistä kengistä :)

      Poista
  2. Onneksi olit niin rohkea aleshoppailija, että puistokaveritkin siitä hyötyvät :) Aivan loistavat löydöt. Mun täytyy lähteä katselemaan niitä aikuisten tarralenkkareita tässä joku pv.

    VastaaPoista
  3. Käy ihmeessä katsomassa ne lenkkarit, yllättävän hyvät jalassa! Olisi ollut myös Columbuksen vedenpitäviä vaelluskenkätyyppisiä, mutta niissä 'vain' 50% alennus. Ahneus kasvaa syödessä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Columbukset voisi olla mun juttu, kun vaan joskus ehtisi kauppaan asti. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  4. Kavatin talvikengät on ihan parhaita, meillä ei enää muita Viking Gorejen lisäksi käytetäkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suosituksesta! Ehdottomasti siis kokeilunarvoiset!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina!