perjantai 10. toukokuuta 2013

Häähumua



Tänään vietettiin siskoni häitä kauniissa ravintolassa Espoossa. Upea paikka meren äärellä,  kaunis morsian ja komea sulhanen. 

Juonsin ohjelmaa, häissä oli ihana ja rento tunnelma, hyvää ruokaa ja kauniit koristelut. Sain luvan jakaa täällä hääparista kuviakin, mutta taidan kuitenkin jättää ne vielä omalle koneelle kunnes hääpari itse on ne nähnyt ja ovat saaneet laskeutua arkeen kaikesta häähumusta.

Nyt me kaikki kolme siskosta olemme naimisissa, aika hurjaa. Ensin minä, sitten nuorin ja viimeisenä meidän villikko. 


Mukavaa viikonloppua kaikille!

PS. Blogi juhli eilen kolmekuukautissynttäreitä! Olen todella iloinen siitä kuinka jo pienessä ajassa on moni jäänyt seuraamaan näitä välillä hieman älyvapaitakin juttuja, ja niin moni on kommentoinutkin kirjoituksiani! Kiitos teille ja tervetuloa kaikki uudet lukijat! Olen teistä tosi iloinen!


2 kommenttia :

  1. Kaunis bloggaaja siellä! :) Kiva nähdä kasvot ruudun takana!

    Häät ovat ihania! Tänä kesänä vaan ei taida pitkästä aikaa olla yksiäkään meidän kalenterissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitkään mietin uskallanko näyttää naamani täällä, mutta sitten uskalsin. Lapset taidan pitää vielä pikselöityinä ;)

      Me ollaan oltu viimeksi yli pari vuotta sitten toisen siskon häissä, yksi kutsu tuli tähän väliin mutta olivat niin kaukana ettei ollut mahdollista sillä kertaa mennä. Aika vähän noita häitä on nyt ylipäätään ollut, niin kiva pitkästä aikaa päästä juhlimaan!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina!