keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Viking sandaalit kesäänOlen etsiskellyt lapsille puistosandaaleja. Viime vuonna esikoisella oli käytössään Cirafin umpikärkiset tekstiilisandaalit, jotka olivat sekä edulliset, käytännölliset että kestävät. Niihin olin satsannut kaikki toiveeni tällekin kesälle, mutta eipä vaan ole kaupoista löytynyt. Joko eivät ole vielä tulleet tai sitten samaa mallia ei vaan enää tehdä. 

Jos minulla olisi tähän sandaaliasiaan käytettävissäni paljon rahaa tai vastaavasti vain yksi lapsi, ostaisin mieluiten ihanat Camperin sandaalit.
Kuva Camper
Kun kuitenkin eletään tätä vallitsevaa todellisuutta, on joistakin toiveista tingittävä. Katse kohti muita sandaaleita siis. Umpikärkiset olivat edelleen toivelistalla ykkösenä, mutta viikonloppuisella mummolareissulla Ouluun bongasin paikallisesta Prismasta viimekauden avokärkiset Vikingin sandaalit. Kauneinta niissä oli -30% -hintalappu.


Tässä siis meidän tämän kesän glamouria. Ei ehkä ihan sitä linjakkuutta ja trendikkyyttä mitä olin ajatellut, mutta edullisesti ja vielä lasten rakkaan mummin kustantamana. Toivottavasti ainakin käytännölliset, nämä kun voi pestä 30 asteessa pesukoneessa. Vähän jännittää tuo avokärki meidän ikiliikkujilla (ovatko varpaat aivan ruvella ja hiekat aina jalanpohjan alla?) mutta meillä on ollut Vikingiä useana vuonna välikausilenkkareissa, ja nyt kokeillaan samaa merkkiä sandaaleissa. Istuvuus on ainakin meidän leveäjalkaisille hyvä. 

Esikoinen oli vilpittömän ilahtunut omistaan. Pinkit sandaalit ovat olleet toivelistalla jo pitkään. Huokailin hieman tuota väriä kunnes mieheni hyvin käytännöllisesti kysäisi että "kuka niitä pitää, sinä vai tytär"? Aivan totta, sandaalien käyttäjän tyytyväisyys on tärkeintä, taas kerran.

Klip klop kesään siis!

Kumpaan leiriin sinä kuulut: avokärkisten vai umpikärkisten sandaalien kannattajiin?


6 kommenttia :

 1. Ajankohtainen postaus! Isoille on avokärkiset, pienimmälle umpinaiset. Keskimmäinenkin voisi kyllä umpinaiset tarvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä hirvittää tuo avokärkisyys. Pian nähdään kuinka meillä toimii. Esikoinen on valtavan tarkka siitä, miltä kengät tuntuvat, ja saattaa hyvinkin friikata hiekasta. Nyt olen jo ehtinyt miettiä olisiko sittenkin pitänyt 'satsata' ja ostaa molemmille se viikkarin umpikärkinen malli, olkoonkin täyteen hintaan.

   Poista
 2. Itse pohdin myös kesän sandaaleja,päädyin Kavatteihin ja taitavat ne olla melkein umpinaiset,pienet kolot sivuilla. Toivotaan että ovat hyvät pojan jalkaan,muuten iskee uusi stressi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi paljon pohdin niitä lähes umpinaisia, niitä olisi ollut monelta merkiltä. En sitten kuitenkaan uskaltanut ottaa, koska erityisesti kuopuksen jalka hikoilee melkolailla, ajattelin että tuo avokärkinen ainakin hengittää. Nyt vähän stressaan. En käsitä, miten aikuinen ihminen voi stressata 25 € sandaaleista, mutta niin se vaan näköjään on.

   Poista
 3. umpikärkiset, muut ei meille sovi (=laastaroin jokavuosi verisiä varpaita) koska potkulautapolkupyöräskeittilauta
  avokärkiset sitten muuhun menoon, pojalle juhliin/kaupungille yms
  meille katselin stadiumista everestin umpikärkisiä, ne on kantishintaa 20e/pari nyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ollaan käytetty noita Vikingejä pari päivää ja ovat muuten olleet tosi hyvät! Istuvat sen verran hyvin jalkaan ettei kiviä paljon pääse kenkään sisään tai jalkapohjan alle. Kuopus jarruttaa jalanpohjillaan kun pyöräilee potkupyörällä, sekin on loistojuttu. Pitää tsekata Everestit!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!