torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu ja Po.P:in windfleecet



Vappua vietimme ihan kotosalla ja vappupäivänä nautimme puistopiknikin naapuruston lapsiperheiden seurassa. Meidän alueellamme on mahtava leikkipuisto jossa minulla ja lapsilla on ollut ilo ja onni tutustua ja ystävystyä monen ihanan aikuisen ja lapsen kanssa. Useasta puistoäidistä on tullut sellainen ystävä, jonka kanssa voi jakaa elämän ilot ja surut sen kummemmin sensuroimatta. Silloin tällöin me äidit, joita on reilusti toistakymmentä, myös vietämme yhteistä aikaa ilman lapsia lähtemällä ulos syömään tai järjestämällä saunaillan.


Vanhanajan yhteisöllisyyttä löytyy myös siinä, että vuoroin voimme katsoa toistemme lasten perään puistossa tai kotona, kaikilla on oikeus komentaa kaikkien lapsia ja apua löytyy tarvittaessa. Yksi tärkeimmistä jutuista on tietenkin se korvaamaton vertaistuki: kun kaikilla on pieniä lapsia, on tärkeää saada kuulla ettei ole ainoa jolla joskus keittää. Itselläni tunteet tasautuvat monesti jo siinä, kun asian saa purkaa puistossa. Olette ihania, puistoäidit!

Vappuna testasimme Polarn O. Pyretin windfleecet. Ovat ne olleet takin alla käytössä toki, mutta nyt pääsivät ulkoilemaan ihan yksinään. Veikkaanpa, että näistä tulee meillä kesän käytetyimmät takit. Kauniit kuin karkit ja tuulenpitävinä juuri sopivat vilpoiseen kesäiltaan tai vähän tuuliseen aurinkoiseen kevätpäivään.





Molempien koot ovat melko sopivat, kuopukselle olisin voinut ottaa ehkä isommankin koon. Hänellä on nyt sekä takki että windfleece kokoa 92 ja nyt jo vaikuttaa siltä että ainakaan kuoritakilla emme selviä syksyyn saakka. Windfleece varmaankin menee koska siitä on nyt hihan resorit vielä käännettynä. 

Syksylle ei kuopukselle tarvitakaan ostaa uutta kuoritakkia, sillä siitä eteenpäin on varastossa odottelemassa esikoisen takkeja koosta 98 eteenpäin. Ihanaa säästöä, mutta olisihan se ollut kiva päästä säätämään uutta takkia hänellekin... If you know what I mean.  

Esikoinenkin on jo vaatetettu pitkälle, käytin nimittäin hyödykseni Polarn O. Pyretin kanta-asiakastarjouksen ja ostin hänelle ensi kevääksi jemmaan kuoritakin sekä windfleecen. Niistä seuraavassa.


8 kommenttia :

  1. Täälläkin yksi äiti jolla joskus keittää ;) eli no worries. Hauskaa kevättä sinne !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäilen että meitä on montakin :-) Mukavaa kevättä myös sinulle ja teille!

      Poista
  2. Sama Salama-pallo leijuu täällä meilläkin. Niin ja Poppejakin löytyy. :) Ekaa kertaa testaillaan nyt Pop-kuorisettejä windfleeceineen. Tosiaan windfleecet vaikuttaa toimivilta takeilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kuopuksella viime kesänä ja syksynä Popin takki, ja ihastuin siihen niin paljon että halusin nyt molemmille. Kuorisetti toimii tosi hyvin, laadukkaat ja käytännölliset.

      Me saatiin marketin viimeinen Salama-pallo! Meinasi tulla jo hiki kun sitä ei alkanut löytyä, mutta sitten kuitenkin yksi!

      Poista
  3. Meilläkin on syksyn takit ja haalarit haalittuna, mitään ei saa, tai siis öhhhh, TARVITSE ostaa! Mutta se on toisaalta aika helpottavaakin! Tietenkin mieli saattaa muuttua kunhan syksyyn päästään...

    Windfleecet näyttävät hyviltä, meillä ei ole sellaisia vielä ollutkaan. Hmmm.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta vielähän on ensi talvi ja kevät ;-) Mulla on molemmat jo hyvän matkaa hallussa...

      Windfleecejä suosittelen kyllä, ovat osottautumassa aivan huippuhankinnoiksi.

      Poista
  4. Todellakin ilo ja onni. Arkipäivien pelastus ja juhlapäivien suola. On hyvä olla tässä ja nyt. Tuntea teidät.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!