lauantai 25. toukokuuta 2013

Kaisaniemi + Esplanadi + Kaivopuisto = Täydellinen päivä




Täydellinen kesäpäivä! Piipahdus Maailma kylässä -festivaaleilla kuuntelemassa PMMP:tä (tosin käynti oli nopea, ensi kerraksi ääniherkälle esikoiselle mukaan Peltorit), piknik Espan puistossa, päikkärit ja leikit Kaivarissa ja lopuksi väsyneinä ja onnellisina kotiin. Koko päivä ystävien kanssa ulkona ja ilma juuri sopivan lämmin muttei kuuma. Lapsilla seuraa, äidille juttukaveri. Miksei tätä tule tehtyä useammin, vaan jumittuu niin helposti sinne omaan lähiöön?

Rakkauspisteet vielä meidän BRIO Go -rattaille, en voi kylliksi kehua! Ovat olleet meillä kohta 1,5 vuotta ja jopa minä, entinen ratassämpläri, olen viimein löytänyt sen oikean. Tavaratilaan mahtuu valtavasti tavaraa, talveksi eteen saa isot pyörät, kuomun alla istuu isompikin lapsi, nukkuma-asento on huippumukava ja menevät ketterästi pieneksi paketiksi autoon. Ollaan menty maastossa, asfaltilla, soralla, kallioilla, lumessa, missä vaan. Harmittaa vain se, etten tajunnut ostaa näitä kuopukselle heti vauva-ajaksi, otimme nämä käyttöön kun poika oli 9 kk. Fanaattisuudessani houkuttelin ystävänikin Go-kulttiin, mutta ei ole valittanut, päin vastoin. Suosittelen!

Ps. Kuinkas sitä saatiinkaan blogin pysty- ja vaakasuorat kuvat yhtä leveiksi? Kämmin asetusten kanssa, ja hävitin vahingossa koodin. Nyt en löydä sitä mistään. Pelasta päiväni, kerro se minulle!


6 kommenttia :

  1. Meillä oli kans täydellinen päivä ja samoissa tunnelmissa oltiin :) Tosin me jätimme kaisaniemen väliin, kun ei ollut mukana kuulokkeita.

    Mukavaa lauantai-iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heitän nyt takaisin mukavaa sunnuntai-iltaa kun en ehtinyt eilen vastaamaan kommenttiin! :-)

      Kuulokkeet pitäisi tosiaan hommata meillekin, ainakin esikoiselle, joka on todella herkkä koville äänille. Pinkit Peltorit voisi jopa hyväksyä :-)

      Poista
  2. mulla on GO-kuume, mutta kuopus on 2v2kk jo ;) en tiedä kuinka enää edes tarvitaan rattaita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla samanikäinen kaveri noissa rattaissa, hyvin mahtuu! Me liikutaan sen verran että rattaita tarvitaan. Kotilähiössä poika liikkuu lähinnä pyörällä, mutta joka paikkaan ei sitä uskalla ottaa. Lisäksi minulla on usein niin paljon tavaraa mukana että tarvitsen rattaat niiden kuljettamiseen vaikkei kyydissä istuisikaan ketään ;)

      Poista
  3. me tarvittaisiin syksylle/talvelle "päiväkotirattaat" eli isorenkaiset, jolla pääsee ennen auraa bussipysäkille. onnistuisinkohan myymään miehelle idean näistä ;) jos kierosti laittaisin vastapainoksi sen että mies kuskaa lapset päiväkotiin autolla, jolloin ei tarvitse rämpiä hangessa.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!