torstai 16. toukokuuta 2013

Kesää H&M:stä
Tein tänään inventaaria lasten kesävaatteista, ja saldo jäi melkolailla miinuksen puolelle. Olen hamstrannut kuopukselle muutaman t-paidan ja shortseja alesta, mutta siihen se melkein onkin jäänyt. Esikoinen on kasvanut ulos lähes kaikista t-paidoistaan, tarvetta oli myös hellemekolle ja legginsseille. Koska aurinkorasvaostokset piti tehdä tänään, käväisin samalla myös H&M:ssä täydentämässä varastoja. Tälle kesälle sieltä olisi löytynytkin vaikka mitä ihanaa, erityisesti tytöille. 

Esikoinen valitsi itse yhden beigen t-paidan, loput omat ehdotukseni menivätkin yllättäen läpi, joten tiedossa on sinistä ja raitaa. Poikien tupla T-paitasetit olivat melko tylsän värisiä, mutta koska hinta oli houkutteleva (7,95 € kahdesta paidasta), lähti sieltä kuitenkin mukaan, yllättäen, harmaata ja raitaa. Oma makuni näyttää vaan yksinkertaistuvan. Nuo farkkushortsit ovat aivan huiput, itseasiassa vain farkun näköistä ohutta puuvillaa, varmasti todella mukavat kesäleikeissä, lahkeet saa polven peitoksi kun ne laskee alas. Karhupaita on aivan ihastuttava!

Pakko oli jarrutella, muuten olisin napannut mukaani molemmille myös nuo kuvan tennarit, erityisesti hopeanväriset olivat aivan ihanat. Pysyin kuitenkin alkuperäisessä suunnitelmassani ja lasku jäi alle budjetoidun 50 euron. Näillä mennään komeasti kohti kesää.

Legginsejä ja trikoohameita tarvitaan vielä esikoiselle, mutta minulla on ollut viimekesästä saakka vino pino trikoita odottamassa ompeluinspiraatiota, joten kohta laitetaan kone laulamaan.


3 kommenttia :

 1. hmllä on jotenkin aina enemmän tytöille. kiva , että sattui nappi ostoksia kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä vaikka mitä, ja ns. 'halpismerkki' onkin, niin tosi hyvin meillä ovat aina kestäneet. Itseasiassa paljon paremmin kuin moni kalliimpi merkki.

   Poista
  2. Joo kyllä kestää , vauvalla on paljon hm:ää ja tytölläkin , just aurinkolasit ja hellehatun sai hmltä !

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!