torstai 20. kesäkuuta 2013

Ensimmäinen 'blogilahja' ja hauskaa juhannusta!
Tämä menee nyt ihan kreisiksi juuri ennen juhannusta, koska eilen sain ensimmäisen blogilahjani! Rakas siskoni naapurilähiöstä teki kaipaamaani makaronilaatikkoa ja sain sitä oman pakasterasiani kanssa heiltä hakea. Vilpittömät ja liikuttuneet kiitokset vielä näin sosiaalisen median välityksellä!

Eräs toinenkin ystävä lupasi tehdä minulle makaronilaatikkoa ja kutsua syömään. Universumi on kuullut hätähuutoni ja on täynnä rakkautta! Olette ihania!

(Jos joku muukin teistä lukijoista innostuu lähtemään blogini sponsoriksi niin minulle kelpaisivat ainakin mokkapalat, juustokakku ja mustikkapiirakka. Vitsi.)

EDIT 23.6.13
Ääk! Ensimmäinen blogilahja oli tietenkin se ystäväni Saksasta lähettämä hattu esikoiselle, jota kaipailin TÄÄLLÄ, lisäksi saimme kuopukselle ihanan Salama MqQueen vyön. Voi minua kurjaa kun unohdin...! Nämä ansaitsevat ihan oman postauksensa, joten palaan niihin myöhemmin! Kiitos vielä ihanalle ystävälle!


* * *

Teitä lukijoita on viime aikoina tullut paljon lisää, tervetuloa! Kiitos kommenteistanne, niihin on ilo vastailla ja ne ilahduttavat aina yhtä paljon. Tuntuu ihmeelliseltä, että niin moni teistä tykkää lukea näitä juttuja.

Toivotan teille kaikille oikein mukavaa juhannusta ja jätän samalla blogin epäsäännölliselle kesälomalle. Päivitän tänne juttua silloin sun tällöin, välissä saattaa olla tauko tai pidempikin. Viimeistään heinäkuun lopussa tämä sama tahti jatkuu taas ja lupaan palata mm. minulle esitettyyn haasteeseen. Tässä välissä lomaillaan kotona ja reissussa, luetaan paljon kirjoja, tehdään ristipistotöitä, kuvaillaan Terapianukkeja ja purjehditaan. 

Nauttikaa Suomen kesästä!


2 kommenttia :

  1. Aivan ihana lahja. Siskot on elämän suola. Onnen täyteistä kesän juhlaa sinulle ja perheellesi <3

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!