perjantai 7. kesäkuuta 2013

WANTED: Kesälippis tytölle

Kuva H&M
Nyt noustaan edellisten postausten syväsukelluksesta taas pinnalle ja huudellaan kesälippistä tyttärelle. Näyttää olevan ylivoimaista löytää tämän tyylistä lippistä joko vaaleansinisenä tai vaaleanpunaisena, ne on H&M:stä myyty loppuun. Uskokaa pois, on käyty Sellossa, keskustassa, Myyrmannissa sekä nettikaupassa mutta EIOO.

Mistä muualta löytäisi saman tyylisiä? Kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan, koska minä lapsi tätä todella paljon himoitsee.


8 kommenttia :

 1. Kääks! Meillä tyttö on menossa huomenissa anopin kanssa katsomaan onko noita liikkeessä. Toivottavasti eivät ole loppuneet, vaikka aika usein täälläpäin Suomea on onneksi vielä kaikkea tuollaista muualla suosittua jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisi mieli pyytää että jos löydätte koossa 110/116, saa ostaa meille myös ;) Kaupoissa on ollut enää sellaista mintunvihreää, joka ei ole meidän (minun) väri ollenkaan.

   Poista
 2. Voin kattoa jos täällä meidän pikkukaupungin myymälässä löytyy, voin ilmoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, ihania lukijoita minulla! Yksi ystävä (kommentti tuolla alla, nyt vasta pääsin nämä julkaisemaan kun olin iltariennoissa) löysi hatun meille Saksasta, joten akuutti tarve on tyydytetty :-) Mutta kiitos sinulle vielä kuitenkin, olet ihana myös! :-)

   Poista
 3. Heippa Maria, ostin teidän neidille kuvan hatun meidän lähi-henkkamaukasta - laitahan osotetta tulemaan niin lähtee maanantaina postiin :)
  aurinkoisin terveisin Piia täältä sakemannilandiasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiitos, ihana Piia! Oikein Saksasta asti, kyllä meitä hemmotellaan! :-) Laitan sulle viestiä FB:ssä.
   Ps. Ne lammas ja pupu on molempien lempiunilelut. Sä osaat nää hommat aika nappiin!

   Poista
 4. OiOi!! Minäkin NiiiiiiiiN haluaisin tälläisen meen tytylle, vieläköhän jossain ois..? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että joistain pienemmistä kaupungeista löytyykin, ja tietty uusia eriä voi tulla vielä sisään. Hankala oli kyllä itselle löytää, onneksi on ystäviä!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!