torstai 13. kesäkuuta 2013

Syökö äiti vai laitetaanko roskiin?
Jos nyt vielä mietin miksi ne ylimääräiset raskauskilot (synnytyksestä vasta reilut kaksi vuotta) eivät lähde, otan takauman muutamaan edeltäneeseen päivään. Olen melko hyvin ruokittu nykyään.

Syökö äiti vai laitetaanko roskiin? 
Ja äitihän syö. 

No okei, tunnustan, toi jätski oli ihan mun oma.


24 kommenttia :

 1. Heh, yksi tutuntuttu aikoinaan ihmetteli miten hän voi lihoa, kun syö vain mitä lapsilta jää - se oli perhepäivähoitaja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups... Siinä onkin melko hyvä työpaikkaruokailu!

   Poista
 2. Jos tässä olis tykkää-nappi, niin painaisin sitä tuon B&J:n kohdalla :)

  VastaaPoista
 3. ehehehe, meidän esikoinen on niin reipas syömään ettei toistaiseksi paljoa jää, olen kyllä huomannut että tietyt kasvikset ja puurot alkaa jäämään myös lautasen reunaan , toistaiseksi on mennyt roskiin :/ poika syö soseita joten niitä ei nirso äiti nautiskele :)) jäispä meilläkin jätskiä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoinen jättää aina salaatit, kuopus taas ei muuta söisikään. Ihme tyyppejä.

   Poista
 4. Heh, meidän lautaset näyttää aika samalta, paitsi että osa on täysin koskemattomia... :) On muuten melko turhauttavaa näin äidin näkökulmasta... Hauska postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä syövät aina jonkin verran, sellaisia täysin koskemattomia lautasia ei ole kuin silloin jos ovat kipeänä. Mutta kyllä noilla puoliksi syödyilläkin aikuinen elää mukavasti :-)

   Poista
 5. HMM... mä olen just miettinyt miksi ruoan roskiin tai biojätteeseen laittamisesta on tehty niin kielteinen asia, suorastaan synti, jos vaihtoehto on tosiaan että ne kertyy ylimääräiseksi vararenkaaksi äidille. Nimim. ylipainoa löytyy vaikken lasten jäämiä juuri syökään...

  VastaaPoista
 6. Roskiin menee meillä, mutta muuten kyllä syön kuin hevonen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä riippuu vähän ruoasta mikä päätyy minulle ja mikä roskiin... Joku taso sentään! :-) Monesti kyllä syön vain mitä lapsilta jää yli, en siis enää oman ruokani päälle.

   Poista
 7. meillä menee kaikki alas, tai siis ehkä jää jäljelle jugurtin kaapiminen (yök en kykene). harvoin jää kahta lusikallista enempää ruokaa lapsilta :) tai jos jää niin mies yleensä syö.
  itse keskityn syömään esim keksiä ja limsaa ku lapset nukkuu-niinkun ny..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei jogurttipurkkeja enää pysty nuolemaan. Mulla on turvaton olo jos kaapissa ei ole mitään herkkua illalle tai päiväuniajalle, eihän niitä voi päivisin lasten nähden napsia kun heti on joku vieressä yrittämässä jaolle.

   Poista
 8. Meillä äiti syö:)))

  VastaaPoista
 9. Hyvä postaus! Ja valitettavan tuttu aihe. Lisäksi äiti syö salaa kaikkea muuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salasyöminen ansaitsisi oman postauksensa, se on suorastaan taidelaji.

   Poista
 10. Törmäsin jossain vaiheessa blogiisi ja seurailin sinua pitkään täältä takavasemmalta, niin että tuli jo ihan stalkkeri olo :) Terapianuket ovat vaan niin mainio keksintö!

  Valitettavan tuttua myös täällä tuo jämäsyöminen. Meillä on kaiken lisäksi koira joka sekin pulskistuu silmissä jos kaikki ylijäänyt ruoka kipataan ruokakulhoon. Onneksi mies on se jätemylly joka voi syödä mitä vain koskaan lihomatta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa sieltä takavasemmalta! :-)

   Olin itse nuorena juuri nitä jotka söivät mitä vaan lihomatta, mutta ne ajat ovat menneet. En voinut käsittää ihmisiä, jotka kertoivat että saavat kiloja kun vaan ajattelevat suklaata, nyt alkaa itselläni homma mennä juuri siihen suuntaan. Jotain tarttis tehdä?

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!