maanantai 3. kesäkuuta 2013

K-Citymarketista Po.P pipo kaupanpäälle Libero hoitotuotteiden ostajalleLuulin ensin että tämä oli pila. Mutta ei, kävin tänään ostamassa Liberon vauvan kosteuspyyhkeitä ja vanupuikkoja ja sain kaupanpäälle Polarn O. Pyretin raitapipot. Koko on 48/50 eli 9M-2YRS mutta mahtuu hyvin myös meidän 5-vuotiaan päähän kun reunan kääntää suoraksi.

Hop hop, nyt hakemaan omasi! Voimassa kesäkuun ajan (tai niin kauan kuin tuotteita riittää).

12 kommenttia :

 1. herttileijaa- täytyy varmaan käydä cittarissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun niitä kosteuspyyhkeitä ja vanupuikkoja tarvitaan kesällä kuitenkin niin miksei sitten kerralla ostaisi varastoja täyteen? ;)

   Poista
 2. Tää on ihan kiva bonus. Mä jotenkin ajattelin, että just niitä vaippoja pitää ostaa joku megalaatikkoja, ja miksipä ei toisaalta ostaisi, kun vielä niitä varmaan hetki meilläkin tarvitaan, vaikka pottahommat sujuvatkin jo hienosti. Ylpeä äiti täällä hehkuttaa. Niin ja tosiaan, kylläpä jotain pyllypyyhkeitä voi hommata kesäisin vaikka käsienpesujuttuihin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tosiaan niitä vaippapaketteja! Kesällä syödään niin paljon ulkona että menee tosiaan ne wipesit ihan käsien puhdistukseenkin.

   Poista
 3. Tälle päivälle siis Cittari-reissu! Jaa-a, jotenkin luulen, että ei taida pipoja riittää koko kesäkuuksi - ehkä eka viikoksi. Kyllä pop-pipot sen verran ihmisiä liikuttavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla Po.P:in FB-kirppiksellä joku sanoi että alkoivat olla jo joistakin liikkeistä loppu. Oli tosiaan ollut kyltti että niin kauan kuin tavaraa riittää...

   Poista
 4. Kiitos vinkistä! Nyt on heti mentävä Cittariin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Vaikka en muuten ole näitä alennusvinkkejä täällä vielä harrastanutkaan, tätä en voinut olla jakamatta! :)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä. Lähin cittari on meiltä vähän turhan kaukana, mutta delegoin isoveljen hakemaan :) joten pipo on tulossa, kiitos vielä. -Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sait hakijan! On sen verran hyvä tarjous, että kannattaa tarttua! Tosin ensi syksynä puolet Suomen pikkulapsista on puettu Po.P:in pipoihin :)

   Poista
 6. TÄMÄ TÄYTYY HYÖDYNTÄÄ!! Kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!